About

 

Mi s-a spus la un moment dat ca secretul unui blog de succes este prezentarea. Nu am primit sfatul destul de bine atunci, dat fiind faptul ca pagina mea “about” a fost goala inca de la inceput.

Sneak peek:

Despre mine ar fi foarte multe de zis, insa o sa incerc sa rezum povestea astfel incat sa nu stric vreo surpriza.

Sunt o persoana pe cat de obisnuita la prima vedere, pe atat de neobisnuita in substanta.

Cel mai interesant detaliu despre mine ar fi faptul ca sunt o adunatura de contradictii. Incepand cu faptul ca domeniul pentru care ma pregatesc nu are mai nimic in comun cu domeniul in care mi-as dori sa activez, pana la faptul ca insesi dorintele mele cele mai aprige sunt antagonice stilului meu de viata.

Desi extrem de linistita, tentatia de a iesi din zona de confort si de a trai viata la limita ma incearca des: sunt curioasa cand voi incepe sa imi asum riscurile necesare.

Doua idei de baza ale comportamentului meu pe care oricine le poate observa in modul meu de a sofa in localitati: cand cu 40, cand cu 150; calma, cu o doza ne rebelitate pregnanta.

Mi-a trebuit mult timp pana sa realizez ce vreau de la acest blog: inital am crezut ca moda si efectiv modul de viata ar trebui sa fie domeniul principal insa, cu timpul mi-am dat seama ca nu ma potrivesc aici. Nu sunt consumerista si probabil ca nu voi fi nicioada, nu sunt narcisista si cu atat mai putin egocentrista. Astfel, am introdus inca din primele postari ideile care imi guverneaza viata de toate zilele (corelandu-le cu anumite detalii vestimentare, ce-i drept).

Am avut tendinta de a renunta la exprimarea opiniei in mediul virtual, dar mi-am dat seama ca oricat as incerca sa ma abtin, resimt o dorinta enorma de a scrie, si sunt convinsa ca exista macar cateva persoane care pot rezona cu ideile mele.

Cu alte cuvinte, iata-ma inapoi. Cu o dorinta clara, cu idei colorate in nuante neon, cu dorinta de a contura o opera de arta: inteleasa sau nu.

Hope you’ll like my work 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment